Τα Χανιά είναι επίσης γνωστά και ως η Βενετία της ανατολής! Η πόλη των Χανίων και οι κάτοικοί της σας καλωσορίζουν στην Κρήτη και στο νομό Χανιών και σας προσκαλούν να αποκτήσετε ανεπανάλυπτες εμπειρίες φιλοξενίας, διασκέδασης και ξεκούρασης. Βήμα, βήμα τα Χανιά ξεδιπλώνουν την ομορφιά τους μέσα από ένα ταξέδι στην ιστορία και την βενετσιάνικη αισθητική.

Τα Χανιά έχουν καταφέρει, με την πάροδο του χρόνου, να διατηρήσουν τα ιστορικά μνημεία και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και να τα συνδυάσουν με επιτυχία με το σύγχρονο τρόπο ζωής και διασκέδασης. Μια βόλτα στα αμέτρητα στενά δρομόκια της παλιάς πόλης θα σας γεμίσει με νοσταλγικές εικόνες και ρομαντική διάθεση.

 

Chania-city (1)
Chania-city (2)
Chania-city (3)
Chania-city (4)
Chania-city (5)
Chania-city (6)
Chania-city (7)
Chania-city (8)
Chania-city (9)
Chania-city (10)
Chania-city (11)
Chania-city (12)
Chania-city (13)
Chania-city (14)
Chania-city (15)
Chania-city (16)
Chania-city (17)
Chania-city (18)
Chania-city (19)
Chania-city (20)
Chania-city (21)
Chania-city (22)
Previous Next Play Pause
Chania-city (1) Chania-city (2) Chania-city (3) Chania-city (4) Chania-city (5) Chania-city (6) Chania-city (7) Chania-city (8) Chania-city (9) Chania-city (10) Chania-city (11) Chania-city (12) Chania-city (13) Chania-city (14) Chania-city (15) Chania-city (16) Chania-city (17) Chania-city (18) Chania-city (19) Chania-city (20) Chania-city (21) Chania-city (22)

 

Σας προσκαλούμε να επισκευτήτε την καλαίσθητη πόλη μας και τα μοναδικά της μνημεία, το μεγάλο Αρσενάλι, τον αιγυπτιακό φάρο, τα βενετσιάνικα ναυπηγεία (Νεώρια) κτλ. Περιπλανηθήτε στα δρομάκια με τα πολυάριθμα εκλησάκια και τα μεγαλόπρεπα νεοκλασσικά κτήρια. Απολαύστε την θαλασσινή αύρα στο λιμάνι με τα αναρίθμυτα χρώματα και γευτήτε την διάσιμη κρητική κουζίνα σε ένα από τα γραφικά ταβερνάκια.

Το Hotel Filoxenia σίγουρα αποτελεί ιδανική επιλογή για διαμονή στο κεντρικότερο μέρος της πόλης και μόλις λίγα μέτρα από το παλιό λιμάνι. Η διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας θα σας χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες και αναμνήσεις από τα Χανιά. 

 

Τοποθεσια

ΚΕΝΤΡΙΚΟ !

Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερα κεντρική. Εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο, άνετο πάρκινγκ.

Περισσότερα...

Γραψτε σχολιο

TripAdvisor
Κριτική για: Hotel Filoxenia