Το ξενοδοχείο Φιλοξένια βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του παλιού λιμανιού την περιοχή Κουμ Καπί. Το Κουμ Καπί αρχίζει ακριβώς μετα το τέλος των ανατολικών τοιχών της πόλης είναι ιδιαίτερα κοσμοπολίτικη και διαθέτει μια μικρή γραφική παραλία με άμμο που τους καλοκαιρινούς μήνες σφίζει από ζωή κυρίως από ανθρώπους της γειτονιάς.

 

Η περιοχή είναι από τα τμήματα της πόλης που προτιμούνται από ντόπιους και τους τουρίστες για το πλήθος των επιλογών διασκέδασης, την εύκολη πρόσβαση με κάθε μέσο και το άνετο πάρκινγκ. Τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί το ανοιχτό θέατρο της ανατολικής τάφρου σημείο αναφοράς των καλλιτεχνικών δρόμενων στα Χανιά.

 

Photos of the area (1)
Photos of the area (2)
Photos of the area (3)
Photos of the area (4)
Photos of the area (5)
Photos of the area (6)
Photos of the area (7)
Photos of the area (8)
Photos of the area (9)
Previous Next Play Pause
Photos of the area (1) Photos of the area (2) Photos of the area (3) Photos of the area (4) Photos of the area (5) Photos of the area (6) Photos of the area (7) Photos of the area (8) Photos of the area (9)

 

If you take a stroll in Koum Kapi, you will be pleasantly surprised: The view to the beach and the eastern coast of Chania city is excellent, and there are many quality cafes and taverns.

Μια βόλτα γύρω από το Hotel Filoxenia θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Αμέτρητες καφετέριες, ταβέρνες, μπαρ, ουζερί κτλ θα δημιουργήσουν κλίμα ευχάριστο και θα συμβάλουν στο να γνωρίσετε την πόλη των Χανίων και να αποκομήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις. Η περιοχή γενικότερα αποτελεί επιλογή των νέων αλλά κάθε ηλικία έχει λόγω να την επισκεφτεί και να χαλαρώσει κάθε ώρα της ημέρας.

 .

Γραψτε σχολιο

TripAdvisor
Κριτική για: Hotel Filoxenia